Healy

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

A. C. Clarke

voordelen van frequentietherapie

  • werkt met de natuurlijke flow van het lichaam
  • niet-invasief
  • geen bijwerkingen
  • geeft extra energie
  • verhoogt je vibratie
  • verbetert je stemming
  • ondersteunt fysiotherapie
  • nuttig diagnostisch hulpmiddel voor veel ziekten

Alles is energie en zo communiceert alles in universum via trillingen met elkaar. Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Allerlei factoren kunnen deze frequenties veranderen. Elke cel heeft een celmembraan. Wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, ontstaan er allerlei klachten. Als de spanning te fel vermindert, kunnen er zelfs tumoren ontstaan of kan de cel sterven. Door gericht frequenties toe te passen, kan de spanning in het celmembraan weer verhoogd worden. Door het verhogen van de algemene vibratie van je lichaam, ga je je beter in je vel voelen en gaat alles gemakkelijker. Het toestelletje dat ik gebruik is de Healy.

healy

wat is de healy

De Healy is een klein toestelletje van zo’n 5×5 cm dat je bedient via een app op je smartphone. Die app bevat een hele reeks programma’s. Zo heb je programma’s om te detoxen, meer in balans te komen, pijnbestrijding en zo veel meer (hangt af van de versie die je hebt). Wanneer je een programma kiest, haalt je smartphone de nodige frequenties op en stuurt deze naar het apparaatje. Vervolgens kan je Healy het programma zelfstandig draaien. Door constant met je lichaam te communiceren, ontvang je enkel die frequenties die je op dat moment nodig hebt.

Met de Healy Resonance kan je een analyse maken van je zelf of anderen. Zo krijg je advies over welke programma’s voor jou op dat moment het beste zijn.

Met de Coach module kan je ook je persoonlijke groei ondersteunen. Door je focus op te geven, kan je blokkades aan het licht brengen.

Kom het gerust zelf eens ervaren.

eigen ervaring

De Healy behoort nu standaard tot mijn EHBO. Ik verlaat dan ook zelden het huis zonder Healy.

Opkomende pijn? Extra concentratie nodig? Even een dipje? Er zijn programma’s voor.

Ik gebruik mijn Healy vrijwel dagelijks. Momenteel gebruik ik vooral de programma’s voor balans en chakra’s. Daarnaast laat ik vaak ook via resonantie Alaskan gem elixirs en Australian bush flowers trillen om mijn spirituele groei te ondersteunen.

Heb ik een slechte dag? Geen nood, want via een korte analyse zie ik meteen wat ik op dat moment nodig heb.

meer info & zelf aan de slag

Op de website van Healy kan je alvast meer informatie vinden. Daarnaast kan ik je een presentatie op maat sturen.

Op Facebook is er een groep met ervaringen. Ik kan je daarvoor uitnodigen.

Het fijne is dat de Healy de mogelijkheden en voordelen van frequentietherapie voor iedereen bereikbaar maakt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de Healy voor jouw leven kan betekenen? Of heb je zin om zelf de Healy aan te bieden aan je eigen klanten?

Contacteer mij voor meer informatie. Je kunt ook tijdelijk een Healy lenen of huren.